Керівника Рівненського аеропорту повернули у крісло

Керівника Рівненського аеропорту повернули у крісло

Укрінформ
Директора Рівненського аеропорту Ігоря Насинюка, наказ про звільнення якого було підписано минулого тижня, обласна рада поновила на посаді.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської обласної держадміністрації.

"Керівника КЗ "Міжнародний аеропорт Рівне" Ігоря Насинюка поновлено на посаді. Відповідне розпорядження прийняла Рівненська обласна рада", - йдеться у повідомленні.

В ОДА зазначили, що такому рішенню передувала заява, у якій Насинюк визнав, що фінансові порушення, виявлені Держаудитслужбою, дійсно допущені, та висловив готовність їх усунути у місячний термін.

Заступник голови Рівненської ОДА Ігор Тимошенко наголосив, що з 2 червня повинен розпочатися туристичний сезон. Тому дуже важливо, щоб аеропорт працював без зривів.

"Спочатку це будуть авіаперевезення до Туреччини, а з вересня – до Єгипту...  А для цього потрібно забезпечити летовище не тільки технічно, а й персоналом, який буде якісно займатися фаховим менеджментом", - підкреслив посадовець.

В облдержадміністрації також повідомили, що продовжують працювати над розвитком летовища. Сьогодні тут відбулася зустріч із представниками перевізників Bravo та TPG, на якій обговорили перспективи нових напрямків польотів, зокрема до Польщі.

Експертизу також проходить проект реконструкції руліжної доріжки. А це, в свою чергу, дозволить розширити можливості Рівненського аеропорту. Зокрема, летовище зможе приймати літаки класу Boeing, тож буде співпрацювати з більшою кількістю авіакампаній.

Фото: irivne.info

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-