У Мукачевому затримали банду, що готувала напад на інкасаторів

У Мукачевому затримали банду, що готувала напад на інкасаторів

Укрінформ
На Закарпатті поліцейські затримали групу озброєних чоловіків, які готували напад на підприємців, що займаються інкасаторськими послугами. У затриманих вилучено пістолет ТТ, битку, кастет, маски, рукавички і марихуану.

За даним фактом розпочато розслідування, повідомляє прес-служба ГУНП в Закарпатській області.

«7 березня ввечері працівники кримінальної поліції Мукачевого затримали в центрі міста групу озброєних злочинців, які готували розбійний напад на підприємців, що займаються інкасаторськими послугами. До затримання озброєних бандитів було залучено бійців спецпідрозділу закарпатської поліції КОРД. У затриманих вилучено пістолет ТТ, біту, кастет, маски, рукавички і марихуану. За даним фактом розпочато розслідування», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що зловмисники проникли в автомобіль ВАЗ-21140 інкасатора фірми й викрали з нього грошові кошти в сумі 20000 гривень, але були затримані «на гарячому».

З'ясувалося, що зловмисникам від 23 до 42 років, найстарший серед яких раніше вже притягався до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів, відбував покарання. До справи він залучив і свого 23-річного пасинка.

За даним фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч.2 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка, вчинена за попередньою змовою групою осіб) та за ч.1 ст.263  (Незаконне поводження зі зброєю).

Усіх трьох учасників злочинної групи затримано. В ході досудового розслідування перевірятиметься причетність даної групи до скоєння інших злочинів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-