В учасників блокади на Донбасі вилучили потяг - поліція

В учасників блокади на Донбасі вилучили потяг - поліція

Відео
Укрінформ
Потяг із тепловозом, заблокований активістами на 42-му кілометрі на перегоні між станціями Світланове-Шипілове 25 січня, сьогодні повернувся до свого депо на станції Попасна.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила начальник відділу комунікації Головного управління Національної поліції в Луганській області Тетяна Погукай.

"Сьогодні, під час проведення слідчо-оперативних дій на місці блокування залізничної колії, на підставі ухвали суду, яке було винесено в рамках досудового слідства по відкритому кримінальному провадженню за статтями 279 (Блокування транспортних комунікацій) та 278 КК України (Угон або захоплення залізничного рухомого складу) слідчими Попаснянського відділу поліції було вилучено потяг та передано на зберігання Попаснянському локомотивному депо", - розповіла Тетяна Погукай.

За її словами "незважаючи на те, що на теперішній час дії працівників поліції сприймаються частиною громадськості як такі, що здійснюються у політичній площині, наголошуємо, що всі дії співробітників поліції здійснюються тільки в рамках правового полю та чинного законодавства".

На своїй сторінці в Facebook Тетяна Погукай розмістила відеоролик, на якому видно, як потяг відходить по рейках убік Попасної.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-