Доба в АТО: 115 ворожих обстрілів, поранені двоє українських військових

Доба в АТО: 115 ворожих обстрілів, поранені двоє українських військових

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли по всій лінії зіткнення. Зафіксовано 115 обстрілів. Двоє наших військових поранені.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Зокрема, на Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії окупанти обстрілювали Новогригорівку, Новомихайлівку та Лебединське, а з мінометів – Водяне, Мар’їнку, Красногорівку, Новотроїцьке, Широкине. Також по Широкиному та Водяному неодноразово вели вогонь БМП противника. Великокаліберні кулемети та стрілецька зброя – по Водяному, Новотроїцькому, Широкиному, Талаківці та Новогригорівці. По Водяному та Новотроїцькому вогонь вів і снайпер.

На Луганському напрямку зі 152-міліметрової артилерії й танку загарбники вели вогонь по Кримському та Троїцькому. З мінометів обстрілювали Катеринівку, Троїцьке, Попасну та Новоолександрівку, а з гранатометів, великокаліберних кулеметів та протитанкових ракетних комплексів – Кримське.

На Донецькому напрямку танк вів вогонь по Авдіївці. 120- та 82-міліметрові міномети, гранатомети та стрілецька зброя – по Авдіївці, шахті Бутівці, Троїцькому, Пісках, Верхньоторецькому, Невельському, Опитному, Зайцевому, Луганському.

Загалом зафіксовано 115 обстрілів. Двох захисників України поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-