Депутати Херсонської облради відмовились визнати російську окупацію

Депутати Херсонської облради відмовились визнати російську окупацію

Укрінформ
Депутати Херсонської обласної ради на сесії у п'ятницю не підтримали звернення до керівництва держави щодо визнання тимчасової окупації території України Російською Федерацією.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Звернення депутатів Херсонської обласної ради VII скликання до Президента України, голови Верховної Ради України, Прем'єр-міністра України щодо визнання тимчасової окупації території України Російською Федерацією. Ставлю питання за основу і в цілому, прошу голосувати. 27 (голосів депутатів за це звернення - ред.). Рішення не прийнято", - сказав під час розгляду даного питання головуючий на сесії голова обласної ради Владислав Мангер.

Загалом у сесійній залі на момент голосування по даному питанню знаходились 56 депутатів облради. 23 з них не голосували.

У зверненні, зокрема, містився заклик визнати Росію окупантом і заборонити торгівлю з тимчасово окупованими територіями на рівні закону України, а також скасувати розпорядження Кабінету міністрів України від 11 січня 2017 року про затвердження плану заходів, спрямованих на реалізацію деяких засад державної внутрішньої політики щодо окремих районів Донецької та Луганської областей, де органи державної влади тимчасово не здійснюють свої повноваження.

Фото: khor.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-