Депутати Херсонської облради не підтримали

Депутати Херсонської облради не підтримали "торговельну блокаду" Донбасу

Укрінформ
Депутати Херсонської обласної ради на сесії у п'ятницю попри прохання голови облради, який є представником ВО "Батьківщина", не підтримали "торговельну блокаду" окупованих територій українського Донбасу.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Про звернення депутатів Херсонської обласної ради VII скликання до Верховної Ради України, Президента України та Кабінету міністрів України щодо "торговельної блокади" на Сході України. Ставлю на голосування за основу і в цілому. Прошу підтримати, будь ласка. За - 25 (голосів - ред.). Рішення не прийнято", - сказав під час розгляду даного питання головуючий на сесії голова обласної ради Владислав Мангер.

Серед вимог, які були у даному зверненні до керівництва держави - "провести масштабне розслідування щодо надання дозволів на оптове постачання продукції з окупованого Донбасу на територію України; встановити мораторій на ввезення вантажів (товарів) на тимчасово окуповану територію України та вивезення вантажів (товарів) з неї, за винятком гуманітарних вантажів (товарів), які ввозяться на тимчасово окуповану територію України під контролем спеціально делегованих представників Організації з безпеки та співробітництва в Європі або за участю Міжнародного комітету Червоного Хреста і Червоного Півмісяця".

Загалом у сесійній залі на момент голосування по даному питанню перебували 56 депутатів облради. 25 з них вирішили не голосувати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-