До лікарні Львова госпіталізували 20 гірників з шахти «Степова» - ДСНС

До лікарні Львова госпіталізували 20 гірників з шахти «Степова» - ДСНС

Укрінформ
3 березня до опікового відділення 8-ї клінічної лікарні міста Львів із травмами та опіками різного ступеня важкості госпіталізовано 20 осіб, з яких двоє у тяжкому стані, які постраждали внаслідок вибуху газоповітряної суміші на шахті «Степова» ДП «Львіввугілля».

Про це повідомляє прес-служба ДСНС України. 

«Станом на 7 год. 3 березня до опікового відділення 8-ї клінічної лікарні м. Львова з травмами та опіками різного ступеню важкості госпіталізовано 20 осіб, з яких 2 - у тяжкому стані», - йдеться у повідомленні.

До аварійно-рятувальних робіт залучались підрозділи Міненерговугілля та ДСНС України.

Як відомо, 2 березня на місці події перебував Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман з метою координації дій щодо розслідування причини вибуху, надання допомоги сім'ям загиблих та постраждалих гірників.

Як повідомляв Укрінформ, у селі Глухів Сокальського району о 12 год. 46 хв. 2 березня на шахті «Степова» ДП «Львіввугілля» (горизонт 550 м) внаслідок вибуху газоповітряної суміші загинуло 8 гірників та 6 травмовано, яких госпіталізовано до лікувального закладу. На момент вибуху в шахті працювало 172 гірники, в тому числі на аварійній ділянці - 34. Всіх гірників піднято на поверхню. Роботу шахти з видобутку вугілля тимчасово призупинено. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-