Доба в АТО: поранені 15 наших військових, один загинув

Доба в АТО: поранені 15 наших військових, один загинув

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли по всій лінії зіткнення. Зафіксовано 116 обстрілів. 15 наших військових поранені, один – загинув.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Маріупольському напрямку з РСЗВ БМ-21 “Град” вони вели вогонь у напрямку наших позицій в районі Водяного. Танк – в районі Гнутового, а з мінометів обстріляли Красногорівку, Новотроїцьке, Водяне та знову ж Гнутове. З гранатометів та стрілецької зброї – Широкине, Старогнатівку, Лебединське, Мар’їнку, Талаківку. По Широкиному, Лебединському, та Мар’їнці – снайпер. По Новогригорівці та Гнутовому – БМП противника.

На Луганському напрямку під обстріли зі 152-міліметрової артилерії потрапили Новозванівка та Лисичанськ. З мінометів різних калібрів окупанти обстрілювали Новоолександрівку, Новотошківське Новозванівку, Катеринівку, Кримське та Малинове.

На Донецькому напрямку – танк, 120- та 82-міліметрові міномети били по Авдіївці, Новолуганському, Зайцевому, Пісках та шахті Бутівці. Гранатомети - по Опитному, Пісках та Кам’янці. БМП - по Луганському, а стрілецька зброя – по Майорську та Невельському. По Кам’янці, Новотроїцькому та Новгородському вогонь вів снайпер, а зенітні установки - по Троїцькому та Авдіївці.

Загалом зафіксовано 116 обстрілів. П’ятнадцять наших військових поранено, семеро травмовано, один – загинув.

Фото: Сергій Лойко

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-