Голова Рівненської облради звільнив директора аеропорту

Голова Рівненської облради звільнив директора аеропорту

Укрінформ
Голова Рівненської обласної ради Микола Драганчук підписав розпорядження про звільнення директора міжнародного аеропорту Рівного.

Про це повідомляє прес-служба Рівненської облради.

"Відповідно до розпорядження, яке голова обласної ради Микола Драганчук підписав 1 березня, Ігоря Насинюка звільнено з посади директора обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне» за порушення, що зазначені в листах Державної фінансової інспекції в Рівненській області від 12.10.2016 та управління Західного офісу Держаудитслужби в Рівненській області від 6.02.2017. А також - за неналежний розгляд та невиконання рекомендації постійної комісії обласної ради з економічних питань та комунальної власності від 12 грудня минулого року, а саме – щодо виправлення порушень, які виявила в аеропорту Держфінінспекція", - йдеться у повідомленні.

Крім того, розпорядженням передбачено забезпечити виконання обов’язків директора летовища першому заступнику обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне» В’ячеславом Свінтозельським. А матеріали ревізії Державної фінансової інспекції в Рівненській області направити в прокуратуру Рівненської області та в Головне управління Національної поліції в Рівненської області для надання відповідної правової оцінки.

Інформують, що це розпорядження буде винесене на затвердження сесії обласної ради, пленарне засідання якої відбудеться 17 березня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-