Доба в АТО: 118 ворожих обстрілів, один боєць загинув

Доба в АТО: 118 ворожих обстрілів, один боєць загинув

Укрінформ
За минулу добу бойовики 118 разів обстрілювіали позиції сил АТО на Донбасі. Один український військовий загинув, дев’ятеро поранені. 

Про це повідомляє у Фейсбуці прес-центр АТО.

"На Донецькому напрямку з танків, мінометів, БМП та гранатометів російсько-окупаційні війська обстрілювали Авдіївку, а із мінометів та гранатометів – Невельське, Луганське, Новоселівку Другу, Зайцеве, Новгородське, Піски та Кам’янку. По Луганському вогонь вели БМП окупантів, а також снайпер. Із протитанкових ракетних комплексів загарбники обстріляли Троїцьке", - йдеться у повідомленні.

На Маріупольському напрямку танк, артилерія та міномети обстрілювали Красногорівку. Також 122 міліметрова артилерія вела вогонь по Широкиному та Водяному, а міномети – по Новотроїцькому, Богданівці, Павлополю, та Чермалику. З гранатометів та стрілецької зброї обстріляли знову ж таки Павлопіль, Талаківку, Лебединське, Водяне, та Широкине. По Широкиному, Мар’їнці, Новотроїцькому та Водяному вели вогонь БМП.

На Луганському напрямку зі 152 міліметрової артилерії а також танків терористи обстріляли Троїцьке, а зі 122 міліметрової – Кримське. Зі 120 та 82 міліметрові мінометів бойовики обстрілювали Новозванівку, Катеринівку, Золоте, Оріхове та Троїцьке. Новоолександрівку, Новозванівку, Малинове, Станицю Луганську та Катеринівку окупанти обстрілювали з гранатометів та стрілецької зброї. По Кримському стріляли БМП.

Фото: Ден Леві/РІА Новости

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-