Авдіївку готують до автономного забезпечення водою – Жебрівський

Авдіївку готують до автономного забезпечення водою – Жебрівський

Укрінформ
Води у міських резервуарах Авдіївки, що на Донеччині, залишилось не більше, ніж на дві подачі в мережу, тому місто готують до автономного забезпечення водою.

Про це повідомив у Фейсбуці голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський.

"Води у міських резервуарах Авдіївки залишилось максимум на дві подачі в мережу. Попередні 6 днів воду у місто подавали за графіком. Готуємо місто до автономного забезпечення водою", - написав глава області.

Він зазначив, що у приватному секторі розставили додатково 5 резервуарів ємністю по 1 куб. м; адвентистська гуманітарна агенція ADRA придбала 6 однокубових ємностей; ще 7 резервуарів для питної води надає Чеська гуманітарна організація "Людина в біді". Станом на сьогодні у школах та інших соціальних об’єктах Авдіївки вже встановлено 34 резервуари для питної води ємністю 1 кубометр.

Оперативний штаб опрацьовує можливість закупівлі ще 10 однокубових резервуарів для питної води. ДСНС готовий передислокувати до Авдіївки два водовози 7 і 9 куб. м для розвезення питної води по резервуарах. З керівництвом КП визначено місце забору питної води.

Авдіївський коксохім надає велику цистерну 17 куб. м для забезпечення міста технічною водою, констатував Жебрівський.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-