Полторак обіцяє покращити умови 53-ї бригади на полігоні у Черкаському

Полторак обіцяє покращити умови 53-ї бригади на полігоні у Черкаському

Фото, відео
Укрінформ
У вівторок, 28 лютого, під час поїздки до Новомосковського району міністр оборони України генерал армії України Степан Полторак пообіцяв покращити умови служби 53 бригади на полігоні у смт. Черкаське.

Про це він сказав під час огляду місця розташування та побутових умов несення служби військовослужбовців, повідомляє прес-служба Міноборони.

«Сьогодні я бачу, у яких непростих умовах ви несете службу, але разом з тим я зауважую, що зроблені серйозні зміни щодо покращення побутових умов підрозділу. Знаю, що спільно ви доклали зусиль до облаштування наметового містечка. У майбутньому я бачу перспективу облаштування тут стаціонарного табору з розвиненою інфраструктурою та належними умовами несення служби», - зазначив міністр.

Під час огляду табору генерал армії України нагородив командира окремого мотопіхотного батальйону полковника Володимира Бербушенка за успішне виконання бойових завдань відзнакою Міністерства оборони України «Вогнепальна зброя».

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні міністр оборони перебуває з робочим візитом на Дніпропетровщині. Генерал армії оглянув розташування 93 гвардійської окремої механізованої бригади та 121 окремий полк зв'язку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-