Папа Римський почав програму допомоги дітям на лінії розмежування на Луганщині

Папа Римський почав програму допомоги дітям на лінії розмежування на Луганщині

Укрінформ
За ініціативи та фінансової підтримки Папи Римського Франциска у лютому благодійною організацією «Луганське обласне відділення «Міжнародної благодійної організації «Благодійний фонд «СОС Дитяче містечко» розпочато програму «Гуманітарна підтримка вразливих дітей до 7 років вздовж контактної лінії».

Таку інформацію оприлюднила прес-служба Луганської обласної військово-цивільної адміністрації.

«Програма реалізовується у рамках гуманітарної акції «Папа для України». У її межах працівники організації надають базову підтримку у вигляді дитячих продуктів харчування, засобів дитячої гігієни, сезонного одягу, взуття, комплектів для новонароджених, ліків та вітамінів. Також поліпшуються умови доступу до медичного обслуговування та якісної підтримки фізичного і психічного здоров’я дітей та батьків», - ідеться в повідомленні.

Допомогу отримають діти Попаснянського, Станично-Луганського та Новоайдарського районів, де надається психологічна підтримка та кваліфіковані медичні консультації.

Відбір сімей відбувався відповідно до певних критеріїв уразливості, розроблених спільно з місцевими державними партнерами. Наразі вже відібрано 1000 дітей від 0-3 років і 500 дітей 3-7 років.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-