У Слов'янську сьогодні попрощаються із загиблим під Маріуполем 20-річним морпіхом

У Слов'янську сьогодні попрощаються із загиблим під Маріуполем 20-річним морпіхом

Укрінформ
У Слов'янську у вівторок попрощаються із загиблим 26 лютого під Маріуполем 20-річним морським піхотинцем Романом Напрягло.

Про це у понеділок повідомили у  Слов'янській міській раді.

«Прощання з Романом Напрягло відбудеться 28 лютого в будівлі КЗ  «Центр культури та довкілля» (вул. Вокзальна, 77)», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що прощання з воїном пройде на Соборній площі міста, а потім похоронна процесія пройде до кладовища  «Північне», де на центральній алеї відбудеться поховання героя.

У міськраді розповіли, що Роман народився 14 лютого 1997 року в місті Слов'янську, у 2012 році закінчив загальноосвітню школу № 7. В тому ж році вступив до Слов'янського коледжу Національного авіаційного університету, де навчався за спеціальністю «Конструювання, виготовлення та технічне обслуговування виробів електронної техніки». Після закінчення у 2016 році коледжу Роман добровільно пішов захищати Україну.

З липня 2016 року він служив на контрактній службі радіотелеграфістом взводу зв'язку роти морської піхоти Військово-морських сил України, військова частина А2802.

Як повідомляв Укрінформ, за словами бойового  побратима Романа, він загинув у бою під Маріуполем, коли намагався врятувати бойового побратима.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-