Інформаторці терористів дали 3,5 років в'язниці - прокуратура

Інформаторці терористів дали 3,5 років в'язниці - прокуратура

Укрінформ
У Донецькій області інформаторку терористів - мешканку міста Торецьк - засуджено до 3,5 років в'язниці.

Про це у понеділок повідомили у прес-службі прокуратури Донецкької області.

«Інформаторка терористів 3,5 роки свого життя проведе за гратами. Суд підтримав правову позицію органів прокуратури Донецької області щодо засудження інформаторки бойовиків», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що до липня 2015 року 36-річна мешканка м. Торецька підтримувала зв’язок із своєю знайомою з м. Горлівки, яка працювала на терористів та була членом так званого Міністерства державної безпеки терористичної організації «ДНР». Жінка передавала своїй знайомій інформацію щодо пересування і місця дислокації військової техніки та військовослужбовців Збройних Сил України. Інформацію вона збирала від водіїв таксі, де вона працювала диспетчером, від місцевих жителів, з власних спостережень та будь-яких інших можливих джерел. У судовому засіданні жінка частково визнала свою провину, посилаючись на те, що не розбиралася у політичній ситуації.

Дослідивши докази, надані державним обвинувачем, суд визнав жінку винною у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 260 (створення не передбачених законом воєнізованих або збройних формувань або участь в їх діяльності) КК України та призначив покарання у вигляді 3 років і 6 місяців позбавлення волі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-