Теракт біля Палацу спорту: харківський суд вивчає відеодокази

Теракт біля Палацу спорту: харківський суд вивчає відеодокази

Укрінформ
Фрунзенський райсуд Харкова вивчав відеодокази по справі про теракт біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"На засіданні суду вивчалися відеодокази у справі про вибух біля Палацу спорту 22 лютого 2015 року. Вивчення продовжиться і на наступному засіданні суду", - зазначила Дубовик.

За її словами, наступне засідання суду відбудеться 1 березня, об 11:30.

Як повідомляв Укрінформ, 22 лютого Фрунзенський райсуд продовжив арешт трьох підозрюваних в теракті біля Палацу спорту ще на 2 місяці: до кінця квітня.

8 лютого Фрунзенський райсуду Харкова у справі про теракт біля Палацу спорту призначив дві експертизи: фоноскопічну, для підтвердження, що на записах - голоси підозрюваних, і психологічну - відео слідчого експерименту.

11 січня Фрунзенський райсуд Харкова у справі про теракт біля Палацу спорту продовжив досліджувати матеріали негласних слідчих дій (НРСД), тобто, прослуховування розмов обвинувачених в камері, і був готовий вивчати відеодокази.

22 лютого 2015 року при вибуху в колоні активістів біля Палацу спорту на місці загинули дві людини, ще двоє померли в лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою в теракті було затримано трьох харків'ян: Дворникова, Тетюцького, Башликова. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку в Бєлгороді, і за теракт повинні були отримати 10 тис. дол. Їм загрожує довічне ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-