Поліція затримала рецидивіста, який напав з ножем на пенсіонерку в Харкові

Поліція затримала рецидивіста, який напав з ножем на пенсіонерку в Харкові

Укрінформ
Менше доби знадобилося поліцейським, щоб знайти злочинця, який напередодні в приміській електричці пограбував пенсіонерку, при цьому встромив їй ножа в шию.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний спеціаліст відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Завдяки оперативним діям співробітників обласного Управління карного розшуку спільно працівниками Основ'янського відділу поліції міста Харкова у вчиненні кримінального правопорушення викритий раніше судимий 42-річний житель Первомайського району Харківської області. Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КК України і знаходиться в ізоляторі тимчасового утримання", - зазначила Алексєєва.

За її словами, у затриманого вилучено речові докази, включаючи ніж і викрадені у пенсіонерки цінності.

"Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті - до семи років позбавлення волі", - додала Алексєєва.

Що стосується обставин справи, то, як стало відомо, зловмисник напав на 75-річну жінку в електропоїзді, який рухався зі станції "Південний вокзал" до станції "Левада". Він вдарив її ножем у шию, заволодів мобільним телефоном та грошима в сумі близько 380 гривень. Постраждала в лікарні, її стан стабільний.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-