Рятувальники розповіли про наслідки нічного обстрілу Авдіївки

Рятувальники розповіли про наслідки нічного обстрілу Авдіївки

Укрінформ
У результаті бойових дій поблизу Авдіївки пошкоджено високовольтну лінію, що призвело до припинення електропостачання міста та Авдіївського коксохімічного заводу.

Про це повідомляє прес-служба ДСНС.

"Близько 23:30 24 лютого в результаті бойових дій сталося пошкодження високовольтної лінії 110 кВ поблизу м. Авдіївка (близько 22 тис. мешканців), що призвело до припинення електропостачання міста та Авдіївського коксохімічного заводу. Станом на 7 год. 25 лютого централізоване електропостачання відсутнє", - йдеться у повідомленні. 

Зазначається, що об'єкти соціально-побутової сфери, що не мають власних систем резервного електроживлення планується забезпечити електроенергією від 6 генераторів ДСНС (в резерві знаходяться ще 6 генераторів різної потужності). 

"Теплопостачання у місті здійснюється централізовано за рахунок заводської теплоенергоцентралі на природному газі. Температура повітря навколишнього середовища становить 2 градуси тепла. Централізоване водопостачання здійснюється по графіку за рахунок створених резервів (створено резерв води із розрахунку на 4 доби)", - інформують у ДСНС. 

Рятувальники повідомили, що однин піротехнічний розрахунок ДСНС (5 чол., 2 од. тех.), знаходиться в готовності для залучення в разі необхідності обстеження та розмінування місць аварійно-відновлювальних робіт. До аварійно-відновлювальних робіт  від ДСНС залучено 23 особи та 8 од. техніки.

Як повідоляв Укрінформ, у ніч з 23 на 24 лютого в результаті бойових дій було пошкоджено хлоропровод та покрівлю технічних будівель Донецької фільтрувальної станції. Жертв та постраждалих не має.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-