Бойовики накрили власні позиції

Бойовики накрили власні позиції "дружнім вогнем" - розвідка

Укрінформ
Російські військові святкували 23 лютого і в стані алкогольного сп'яніння обстріляли власні позиції.

Про це повідомляє Головне управління розвідки МОУ у Фейсбуці.

"Незважаючи на заходи російського окупаційного командування щодо підтримання військової дисципліни на період святкування "дня защитника отечества", військовослужбовці з'єднань і частин 1 (Донецьк) та 2 (Луганськ) АК ЗС РФ продовжували масово вживати спиртні напої та наркотики, у тому числі виконуючи завдання на бойових постах. Зазначене, зокрема, призвело до помилкових ударів по власних передових позиціях", - зазначають у ГУР.

У розвідці уточнили, що в результаті цього обстрілу -  троє вбитих та 11 російських військових поранено: "Вбито трьох військовослужбовців (двоє зі складу 3 окремої мотострілецької бригади /Горлівка/ 1 АК, один зі складу 7 окремої мотострілецької бригади /Брянка/ 2 АК); поранених - 11 військовослужбовців (сім зі складу 3 окремої мотострілецької бригади, двоє зі складу 7 окремої мотострілецької бригади та по одному зі складу 100 окремої мотострілецької бригади /Донецьк/ і 11 окремого мотострілецького полку /Донецьк/ 1 АК)".

Як повідомляв Укрінформ, учора російські військові відзначали 23 лютого і вийшли на бойові позиції в стані алкогольного та наркотичного сп'яніння.

Фото: Макс Авдєєв/meduza.io

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-