На Закарпатті біля ресторану розстріляли чоловіка

На Закарпатті біля ресторану розстріляли чоловіка

Укрінформ
У с. Діловому Рахівського району на Закарпатті місцевого жителя розстріляли з вогнепальної зброї на автостоянці біля ресторану "Колиба".

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Закарпатської області.

"22.02.2017 близько 22 год. 30 хв. на автомобільній стоянці біля ресторану «Колиба» в с. Ділове Рахівського району невідома особа з використанням невстановленої вогнепальної зброї здійснила декілька пострілів у мешканця Рахова, коли останній знаходився поруч з власним автомобілем", - йдеться у повідомленні.

Чоловік, який отримав три наскрізні кульові вогнепальні поранення, під час транспортування до Рахівської районної лікарні помер у кареті швидкої медичної допомоги.

Правоохоронці оглянули місце події із застосуванням фотозйомки та з використанням службового собаки. З території автомобільної стоянки вилучено кулю від нарізної вогнепальної зброї та 4 металеві гільзи калібру 7,62 мм.

Зазначають, що на території області введено в дію план «Сирена».

На даний час у кримінальному провадженні проводяться невідкладні слідчі та процесуальні дії, спрямовані на встановлення всіх обставин вчинення кримінального правопорушення та особи, яка його вчинила.

Слідчим відділенням Рахівського відділення поліції Тячівського відділу поліції ГУНП в Закарпатській області розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України – умисне вбивство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-