АТО: На лінії фронту помітили групи російських спецназівців-диверсантів

АТО: На лінії фронту помітили групи російських спецназівців-диверсантів

Укрінформ
Відразу на кількох ділянках лінії фронту зафіксували появу розвідпідрозділів (по 20-25 осіб) спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ, розбитих на групи (ДРГ) по 5-6 чоловік.

Про це написав у Фейсбуці керівник групи "Інформаційний спротив" Дмитро Тимчук.

"Сразу на кількох ділянках лінії фронту (ділянка від Старогнатівки до Докучаєвська, в районі Тельманове, навпроти Невельського, на лівому фланзі Світлодарської дуги від Троїцького до Розсадок) помічено появу розвідпідрозділів (по 20-25 осіб) спецназу ГРУ ГШ ЗС РФ, розбитих на групи (ДРГ) по 5-6 чоловік. Чудово екіпіровані, дисципліновані, на передовій «працюють» наїздами, всі переміщення - в обстановці максимально можливої утаємниченості (приховують обличчя, жодних відзнак, одне одного називають виключно позивними, а то і номерами)", - написав Тимчук.

За його даними, в район виконання завдань на передовій вони прибувають власним автотранспортом, з «місцевим» командуванням і бойовиками спілкуються виключно за службової необхідності, проявляють винятковий інтерес до способів інфільтрації в найближчі тактичні тили українських військ (дуже ретельно і потай вивчають передній край на цілій низці дільниць), використовують для ведення розвідки найширший арсенал технічних засобів (помічені портативні РЛС і засоби радіорозвідки).

"За рядом ознак, дані ДРГ готують ряд «гучних» диверсій проти підрозділів ЗСУ на передньому краї і в тактичній тилу. Судячи за затребуваними командирами даними груп інформації, особливою увагою будуть користуватися КП і ПУ українських військ, склади боєприпасів і пально-мастильних матеріалів, базові табори, стоянки бойової техніки, можлива «полювання» на окремих військових начальників сил АТО", - додав Тимчук.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-