У лікарні помер рятувальник, поранений при обстрілі Авдіївки

У лікарні помер рятувальник, поранений при обстрілі Авдіївки

Укрінформ
Працівник Державної служби України з надзвичайних ситуацій Дмитро Тритейкін, якого було важко поранено при артобстрілі Авдіївки 2 лютого, помер у Дніпропетровській обласній клінічній лікарні імені Мечникова.

Про це повідомив у Facebook голова ДСНС Микола Чечоткін. 

"Щойно отримав надзвичайно сумну звістку - помер у лікарні ім. Мечникова в Дніпрі наш герой, Дмитро Тритейкін, який під час обстрілу Авдіївки отримав важке поранення в живіт. Лікарі робили все можливе і неможливе, щоб він вижив. Але не все в цьому житті залежить від лікарів..." - написав Чечоткін.

Як повідомляв Укрінформ, 2 лютого російсько-терористичні війська обстріляли район загальноосвітньої школи №2 та стадіон «Хімік» в Авдіївці, де було розгорнуто пункт життєзабезпечення. Під обстріл потрапив автомобіль ГУ ДСНС у Донецькій області, внаслідок чого водій Сергій Горбань загинув, а начальник державного пожежно-рятувального загону №15 м.Авдіївка підполковник служби цивільного захисту Дмитро Тритейкін зазнав осколкового поранення у живіт. Він був доправлений до Авдіївської міської лікарні, прооперований та перевезений до реанімаційного відділення військового шпиталю у м.Покровськ. Потім його доправили до Дніпропетровської обласної лікарні ім. Мечникова, де 4 лютого прооперували.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-