Лінії електропередач до Авдіївки полагодили – Цеголко

Лінії електропередач до Авдіївки полагодили – Цеголко

Оновлено
Укрінформ
Електромонтажники відновили пошкоджену опору та ліквідували розрив лінії електропередач на тимчасово непідконтрольній території біля Авдіївки.

Про це пише речник президента Святослав Цеголко.

"Лінії електропередач до Авдіївки полагоджено. Про це Президентові щойно доповів віце-прем'єр Геннадій Зубко", - йдеться в повідомленні.

Електромонтажники відновили пошкоджену опору та ліквідували розрив лінії електропередач на тимчасово непідконтрольній території біля Авдіївки.

У Фейсбуці голова Донецької  військово-цивільної обласної адміністрації Павло Жебрівський  зазначив, що невдовзі може бути відновлена подача світла на Авдіївку.

"Електромонтажники відновили пошкоджену опору та полагодили розрив лінії електропередач на тимчасово непідконтрольній території біля Авдіївки. Зараз йде технологічна перевірка на підстанціях. Якщо усе буде добре - через годину буде відновлено подачу електроенергії на Авдіївку", - написав очільник області.

Раніше повідомлялося, що для відновлення енергопостачання Авдіївки ремонтні бригади у супроводі СММ ОБСЄ вже вийшли на роботи з боку непідконтрольних територій.

Також Державна служби з надзвичайних ситуацій України повідомляє, що в Авдіївці  повністю відновлено електропостачання.

"Станом на 11:30 20 лютого електропостачання міста Авдіївка Донецької області повністю відновлено", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, 18 лютого в результаті бойових дій сталося пошкодження високовольтної ліній електропередач 110 кВ "Макіївська 1 - АКХЗ № 2", внаслідок чого було припинено електропостачання до Авдіївки (близько 22 тис. людей населення).

19 лютого аварійні бригади паливно-енергетичної компанії провели обстеження лінії електропередач та усунули 5 виявлених поривів на території, підконтрольній Україні.

Теплопостачання міста здійснюється в штатному режимі за рахунок Авдіївського коксохімічного заводу.

Фото: Жебрівський

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-