Жебрівський доручив якнайшвидше відновити зруйноване житло в Авдіївці

Жебрівський доручив якнайшвидше відновити зруйноване житло в Авдіївці

Укрінформ
Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський доручив максимально швидко відновити житло, зруйноване в результаті обстрілу Авдіївки.

Про це він написав у Фейсбуці.

"Сьогодні зранку оглянули наслідки вчорашнього обстрілу в Авдіївці. Дав вказівку в максимально короткі терміни відновити зруйноване. Зараз головне - відновити людям житло", - йдеться у повідомленні.

Голова Донецької обласної військово-цивільної адміністрації наголосив, що доручив скласти перелік усіх необхідних будівельних матеріалів для відновлення пошкодженого житла

"Дав доручення скласти перелік усіх необхідних будівельних матеріалів для відновлення пошкодженого житла. Будемо спілкуватись із усіма, в тому числі і з міжнародними гуманітарними організаціями, щоб швидко доставити усі необхідні будівельні матеріали до Авдіївки", - написав Жебрівський.

Вчора повідомлялося, що в Авдіївці в результаті обстрілу з боку окупованої території руйнувань зазнав багатоповерховий будинок, розташований у кварталі Ювілейному, 8. Снаряд влучив на другий поверх, в результаті повністю зруйновані другий та третій поверхи, а на першому виникла пожежа. Також надійшло повідомлення про пряме влучення в 14-й поверх багатоповерхівки по вул. Грушевського, 81. Снаряд влучив в торець будинку.

Фото: Павло Жебрівський, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-