Доба в АТО: четверо наших військових поранені

Доба в АТО: четверо наших військових поранені

Укрінформ
Російсько-окупаційні війська продовжують обстріли по всій лінії зіткнення. Зафіксовано 73 обстріли. Чотирьох наших військових поранено.

Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

На Донецькому напрямку – зі 120-міліметрових мінометів, танку, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти багаторазово обстрілювали наші позиції в районі Авдіївки. Також з мінометів та гранатометів, великокаліберних кулеметів обстріляли Новоселівку Другу, Опитне, Верхньоторецьке, Кам’янку, Зайцеве, Новолуганське та Піски. По Невельському вогонь вів снайпер. Крім того окупанти обстрілювали населений пункт Авдіївка. Двох мирних мешканців поранено.

На Маріупольському напрямку зі 122-міліметрової артилерії обстріляли Павлопіль. З мінометів різних калібрів – Красногорівку, Новогригорівку, Старогнатівку та Павлопіль. З гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї російсько-окупаційні війська обстрілювали Водяне, Павлопіль, Талаківку та Широкине. По Гнутовому вогонь вів снайпер. Крім того бойовики обстріляли населений пункт Трудівське зі 122-міліметрової артилерії.

На Луганському напрямку зі 120-міліметрових мінометів та протитанкових ракетних комплексів російсько-окупаційні війська обстріляли Кримське, а з гранатометів – Новоолександрівку, Новозванівку та Катеринівку.

Загалом зафіксовано 73 обстріли. Чотирьох наших військових поранено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-