Справу щодо ДТП, в якій загинули рідні поета Полежаки, передали до суду

Справу щодо ДТП, в якій загинули рідні поета Полежаки, передали до суду

Укрінформ
Прокуратура Харківської області скерувала до Фрунзенського районного суду міста кримінальне провадження щодо винуватця ДТП, в якій загинув брат та 8-місячна племінниця відомого українського поета Артема Полежаки.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила прес-секретар генпрокурора Лариса Сарган. 

"Напередодні Нового року в Харківській області сталася жахлива ДТП, в якій загинув брат та 8-місячна племінниця відомого українського поета Артема Полежаки... Офіційно повідомляємо, що сьогодні прокуратура Харківської області скерувала до Фрунзенського районного суду м. Харкова кримінальне провадження стосовно 36-річного водія за фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб (ч.ч. 1,3 ст. 286 КК України)", - написала вона.

Наразі на вимогу прокуратури підозрюваний знаходиться під вартою.

Як повідомляв Укрінформ, дорожньо-транспортна пригода сталася ввечері 27 грудня 2016 року на Салтівському шосе у місті Харкові. Водій Toyota Prado, який за результатами експертизи знаходився у стані алкогольного сп'яніння, не впоравшись із керуванням, виїхав на зустрічну смугу та зіткнувся з автомобілем ВАЗ-2102.

Внаслідок аварії на місці події загинуло 8-місячне немовля, його батьків, що знаходилися в автомобілі, госпіталізували з тілесними ушкодженнями у важкому стані до лікарні. Через день батько дитини – 38-річний мешканець Харківщини Олександр Полежака - від отриманих травм помер.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-