РНБО доручила силовикам навести лад на об'єктах критичної інфраструктури

РНБО доручила силовикам навести лад на об'єктах критичної інфраструктури

Укрінформ
Нацполіція, Нацгвардія та СБУ повинні невідкладно унеможливити у встановлений законом спосіб спроби порушення громадського порядку на об'єктах критичної інфраструктури.

Про це йдеться в рішенні РНБО України від 16 лютого 2017 року “Про невідкладні заходи з нейтралізації загроз енергетичній безпеці України та посилення захисту критичної інфраструктури”, затвердженому указом Президента №37/2017.

“Розглянувши ситуацію, що склалася в енергетичній сфері України, Рада національної безпеки і оборони України вирішила... Національній поліції України, Національній гвардії України, Службі безпеки України забезпечити безпеку та унеможливити у встановлений законом спосіб спроби порушення громадського порядку на об'єктах критичної інфраструктури”, - йдеться у документі. 

Згідно з рішенням РНБО, МВС та СБУ мають “вжити вичерпних заходів” щодо забезпечення громадського порядку в районі проведення АТО в Донецькій і Луганській областях.

“Забезпечити належну охорону об'єктів газо- та електропостачання, транспортної інфраструктури в районі проведення антитерористичної операції в Донецькій і Луганській областях та створення належних безпекових умов для їх безперебійного функціонування”, - йдеться в рішенні РНБО.  

Службі безпеки України також доручено “невідкладно активізувати роботу щодо нейтралізації спроб російських спецслужб, їхньої агентури, пов'язаних з ними підривних елементів та диверсійно-розвідувальних груп ускладнити функціонування об'єктів критичної інфраструктури”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-