Садовий просить Вінниччину взяти на себе

Садовий просить Вінниччину взяти на себе "частку" львівського сміття

Укрінформ
Вінницька облрада розглядає можливість приймати на захоронення львівське сміття.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі обласної ради.

«До обласної ради надійшло звернення Львівського міського голови Андрія Садового щодо часткового захоронення твердих побутових відходів на території Вінницької області. Це питання розглянула постійна комісія обласної Ради з питань житлово-комунального господарства, енергоефективності та енергозбереження. Позаяк сміттєзвалища є власністю територіальних громад, облрада не може диктувати їм у прийнятті таких рішень, утім, рекомендує розглянути таку можливість», - зазначили у прес-службі.

Зокрема, за результатами засідання профільної комісії облради ухвалено рішення звернутись до Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури Вінницької ОДА з проханням надати на розгляд постійної комісії обласної Ради інформацію щодо наявних у Вінницькій області сміттєзвалищ.

Як повідомлялося, на початку жовтня 2016 року на територію Вінницької області було здійснено несанкціоноване ввезення 12 хур львівського сміття. Незаконно скинути його на сміттєзвалищі поблизу м. Погребище завадили громадські активісти.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-