На роковини розстрілу Майдану Україна посилить охорону держкордону

На роковини розстрілу Майдану Україна посилить охорону держкордону

Укрінформ
Державна прикордонна служба у взаємодії з іншими правоохоронними органами посилює заходи безпеки у період з 18 до 22 лютого під час урочистих заходів вшанування подвигу учасників Революції Гідності - Героїв Небесної Сотні, що заплановані в усіх регіонах України.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Відповідні заходи стосуються усіх підрозділів. Зокрема, збільшено кількість прикордонних нарядів, що здійснюють охорону ділянок як поза, так і в пунктах пропуску та контрольно-пропускних пунктах в'їзду-виїзду. В готовності перебувають резерви, які будуть використані за призначенням у разі необхідності. Активізовано використання службових собак та заходи прикордонного контролю ІІ лінії", - йдеться у повідомленні.

Про це, в тому числі, йшлося і на відеоселекторній нараді за участю керівництва МВС, Національної поліції, Держприкордонслужби, Державної служби з надзвичайних ситуацій та командування Національної гвардії, на якій також обговорювався План дій правоохоронців. Наразі скоординовано взаємодію Держприкордонслужби з усіма правоохоронними органами України для посилення контролю в прикордонних районах.

Прикордонне відомство звертається до громадян з розумінням ставитися до роботи із забезпечення порядку та безпеки на державному кордоні, дотримуватися вимог законодавства та уникати конфліктних ситуацій і провокацій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-