На кордоні з Росією затримали викрадений ретро-автомобіль

На кордоні з Росією затримали викрадений ретро-автомобіль

Укрінформ
Викрадений раритетний Buick Century 1961 року випуску намагалися ввезти з Росії у Харківську область через міжнародний автомобільний пункт пропуску "Гоптівка".

Про це кореспондентові Укрінформу розповів начальник прес-центру Харківського прикордонного загону лейтенант Дмитро Кальницький.

"Автомобіль прибув до пункту пропуску напередодні о 20:00. За кермом машини був 39-річний мешканець Київської області. Оперативна прикордонна служба через електронну базу даних з'ясувала, що автомобіль викрадений. Документи на авто були виготовлені спеціально для його незаконного переміщення. Номери на машині були з іншого транспортного засобу, зареєстрованого в Донецькій області", - зазначив Кальницький.

За його словами, до поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального злочину за частиною 1 статті 289 КК (незаконне заволодіння транспортним засобом).

"Зараз автомобіль разом із водієм переданий співробітникам поліції для подальшої перевірки", - додав Кальницький.

За його словами, цей випадок затримання на кордоні викраденого ретро-автомобіля знаменитої американської марки - перший за останні роки: "Однак затримання звичайних викрадених авто - не рідкість. Минулоріч, наприклад, затримали кілька таких авто, в тому числі з Польщі".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-