При отриманні хабаря у Запоріжжі затримали майора управління ДСНС

При отриманні хабаря у Запоріжжі затримали майора управління ДСНС

Укрінформ
У Запоріжжі співробітниками УСБУ в Запорізькій області сьогодні при отриманні хабаря затримано майора управління держслужби з питань надзвичайних ситуацій.

Як розповіли кореспондентові Укрінформу в керівництві УСБУ в Запорізькій області, майор - головний інспектор міськрайонного Управління ДСНС України в Запорізькій області - був затриманий сьогодні на місці злочину: безпосередньо після отримання від власника однієї з торгових точок 4 тис. грн, які вимагав за свої послуги.

"Встановлено, що майор служби цивільного захисту систематично вимагав у підприємців грошові кошти за формальне проведення перевірок стану пожежної безпеки. Сьогодні у ході спецоперації УСБУ в Запорізькій області та прокуратури він був затриманий безпосередньо у торговому закладі  - відразу ж після отримання від його власника суми, що вимагалася", - розповіли в УСБУ в Запорізькій області.

Наразі затриманий знаходиться у запорізькому ІТУ. Його дії кваліфіковано як скоєння злочину, передбаченого ст. 368 КК України - «Отримання неправомірної вигоди посадовцем, який займає відповідальне становище». Інформацію про подію внесено до ЄРДР. Ведеться слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-