Теракт біля Палацу спорту: харківський суд знову перенесли

Теракт біля Палацу спорту: харківський суд знову перенесли

Укрінформ
Засідання Фрунзенського райсуду Харкова у справі про скоєний два роки тому теракт біля Палацу спорту перенесено через хворобу судді.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

"Засідання Фрунзенського райсуду Харкова не відбулося: суддя суддівської колегії на лікарняному", - зазначила Дубовик.

За її словами, чергове засідання суду призначене на середу, 15 лютого, об 11:30.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 8 лютого Фрунзенський райсуд Харкова у справі про теракт біля Палацу спорту призначив дві експертизи: фоноскопічну (для підтвердження, що на записах - голоси підозрюваних) і психологічну - відео слідчого експерименту.

11 січня Фрунзенський райсуд Харкова у справі про теракт біля Палацу спорту продовжив досліджувати матеріали негласних слідчих дій, тобто, прослуховування розмов обвинувачених у камері, і був готовий вивчати відеодокази.

22 лютого 2015 року при вибуху в колоні активістів біля Палацу спорту на місці загинули дві людини, ще двоє померли в лікарні, поранено 11 осіб. Через три дні за підозрою в теракті затримали трьох харків'ян: Дворникова, Тетюцького, Башликова. За даними силовиків, їх завербували російські спецслужби, вони проходили підготовку в Бєлгороді, і за вчинення теракту повинні були отримати 10 тисяч доларів. Їм загрожує довічне ув'язнення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-