Прикордонники зняли з вантажного потяга двох нелегалів-

Прикордонники зняли з вантажного потяга двох нелегалів-"зачеперів"

Укрінформ
Прикордонники Мостиського загону учора на Львівщині затримали громадян Азербайджану  та Туреччини, які на ходу застрибнули у вантажний поїзд, що їхав до Польщі, маючи намір потрапити в одну з країн ЄС.

Про це йдеться в прес-релізі, що є в розпорядженні Укрінформу.

"Двох іноземців, які на ходу застрибнули у вантажний поїзд, помітили та затримали учора на Львівщині прикордонники Мостиського загону", - йдеться в повідомленні.

У Держприкордонслужбі зазначають, що під час несення служби у пункті пропуску «Мостиська-залізнична станція» прикордонники виявили двох осіб, які намагалися непомітно прослизнути у вантажний потяг. Невідомі, подолавши загороджувальний паркан, на ходу застрибнули у вантажний поїзд, що відправлявся до Польщі після завершення всіх видів контролю.

Поїзд військовослужбовці терміново зупинили та виявили в одному з напіввагонів громадянина Азербайджану 30 років та громадянина Туреччини 24 років. Як з'ясувалося, в Україну іноземні громадяни прибули встановленим порядком, а далі вирішили потрапити в країни ЄС, оминувши усі види контролю.

"Осіб затримано з метою з'ясування обставин правопорушення та поміщено до пункту тимчасового тримання", - додали у Держприкордонслужбі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-