На заводі

На заводі "Океан" знайшли папери, що підтверджують незаконне вивезення майна

Фото
Укрінформ
Миколаївські правоохоронці під час обшуку на ПАТ «Миколаївський суднобудівний завод «Океан» вилучили документацію, яка підтвердила ігнорування заборони суду на діяльність підприємства, та опитали працівників.

Про це повідомили у відділі комунікації ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Під час здійснення обшуку, що проводився під керівництвом Слідчого управління ГУНП одночасно по всій території заводу, вилучено документацію, що підтверджує функціонування підприємства з вересня 2016 року до сьогодні попри заборону суду. Також опитано присутніх робітників та посадових осіб товариства. Встановлюються обсяги допущених порушень рішення судового органу про заборону діяльності», - йдеться у повідомленні.

Як уже повідомляв Укрінформ, до поліції надійшло повідомлення про те, що з території заводу невідомі вивозять транспортні засоби та механізми. Тобто чиняться незаконні дії відносно майна, на яке судом було накладено арешт із забороною розпоряджатись, відчужувати та користуватись ним будь-яким чином. Правоохоронці зафіксували спробу вивезення металевих конструкцій на двох вантажівках з причепами.

У зв'язку з цим, 9 лютого робота заводу «Океан» була заблокована. На завод приїхало відразу кілька бригад слідчих для проведення обшуку. Правоохоронці виявили велику кількість обладнання і металу, приготовленого до вивезення за межі підприємства.

Як стверджують працівники, завод цілеспрямовано розкрадають. Цінне обладнання і метал вивозять з території і здають на металобрухт або везуть у невідомому напрямку. І це попри те, що наразі завод заборгував своїм працівникам близько 19 млн грн заробітної плати.

ПАТ «Суднобудівний завод «Океан» - наймолодше суднобудівне підприємство Миколаєва. На ньому свого часу будували супертраулери, нафторудовози, контейнеровози, балкери, танкери-хімовози, буксири-постачальники льодового класу, багатоцільові вантажні судна та багато інших.

Наразі він належить норвезько-російській компанії Вадан Ярдс Груп АС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-