Іштвану Цапу змінили запобіжний захід на арешт із заставою

Іштвану Цапу змінили запобіжний захід на арешт із заставою

Укрінформ
Апеляційний суд Закарпатської області постановив скасувати рішення Ужгородського міськрайонного суду щодо домашнього арешту для звинуваченого в хабарництві першого заступника мера Ужгорода Іштвана Цапа і встановив йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 240 тисяч гривень.

Про це повідомляє Закарпаття онлайн.

"Сьогодні відбулося засідання Апеляційного суду Закарпатської області, в ході якого суд постановив скасувати рішення Ужгородського міськрайонного суду щодо домашнього арешту для звинуваченого в хабарництві І. Цапа і встановив застосувати стосовно першого заступника мера обласного центру запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 240 тисяч гривень", - зазначається у повідомленні.

Відповідно до рішення суду, Цап не може відлучатись із населеного пункту без дозволу та з’являтись до суду на першу вимогу. Не спілкуватись з іншими учасниками судового процесу, окрім захисника.

Як повідомляв Укрінформ, прокуратура вимагала призначити підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 800 тис. грн. Посадовця мерії підозрюють в одержанні неправомірної вигоди - хабарництві за вирішення земельних питань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-