У Вінниці спіймали п'яного поліцейського начальника за кермом

У Вінниці спіймали п'яного поліцейського начальника за кермом

Укрінформ
У Вінниці патрульні поліцейські затримали за кермування у стані алкогольного сп’яніння начальника карного розшуку Вінницького міськвідділу поліції. Розпочато службове розслідування.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив голова громадської організації «Комітет безпеки руху» Волдомиир Черкас

«В ніч із 9 на 10 лютого начальник карного розшуку Вінницького міського відділу поліції, відсвяткувавши з товаришами по службі призначення голови Нацполіції і нового заступника в МВС, попрямував на своєму Mercedes-benz додому, але бажаючи залишитися не поміченим, як справжній опер, вирішив рухатися на автомобілі без зовнішнього освітлення з запотілим лобовим склом. Побачивши рух такого транспортного засобу однією з центральних вулиць Вінниці, наряд роти №3 патрульної поліції чомусь вирішив перевірили його. З-за керма, з різким запахом алкоголю, вийшов високопоставлений вінницький оперативник . Деякий час головний опер відмовлявся від проходження освідчення, але незабаром погодився здати аналізи в наркодиспансері», - повідомив Черкас.

За його словами, під час здавання аналізів оперативник намагався додати до них води, а потім спробував влаштувати штовханину з представниками громадськості і поліцейськими. Активіст стверджує, що лікар-нарколог підтвердив, що за зовнішніми ознаками  поліцейський перебував у стані алкогольного сп’яніння; зразки аналізів були опломбовані і передані в лабораторію.

На місце інциденту приїздили представники інспекції з особового складу ГУНП, розпочато досудове розслідування.

Факт інциденту підтверджують у ГУ НП Вінницької області.

«Позиція очільника Головного управління Нацполіції принципова: до кінця дня, після проведення службового розслідування, звільнення з посади», - повідомила начальник відділу комунікації поліції  Вінницької області Анна Олійник.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-