У Харкові судили підлітка, який побив дівчину, виганяючи з неї

У Харкові судили підлітка, який побив дівчину, виганяючи з неї "злого духа"

Укрінформ
Райсуд Фрунзе Харкова визнав винним неповнолітнього студента  харківського технікуму за ч.1 ст. 122 Кримінального кодексу України (умисне завдання тілесних ушкоджень середньої тяжкості) і засудив його до двох років позбавлення волі з випробувальним терміном в 1 рік.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіли в суді.

"У вересні 2015 р. підсудний познайомився з неповнолітньою дівчиною в  "Вконтакте". Після кількох побачень молоді люди почали зустрічатися. За словами дівчини, спочатку все було добре, проте після 14 лютого хлопець змінився, почав вести розмови про потойбічний світ. У квітні він заявив дівчині, що в неї вселився злий дух, і його треба вигнати. Зустрівшись біля станції метро ім. Масельського, підлітки пішли уздовж залізничних колій. Підсудний завів розмову про якогось хлопця, а потім почав бити дівчину по обличчю. Після того, як вона впала, побив її ногами по голові", - зазначили в суді.

Після повернення додому дівчина була госпіталізована в нейрохірургічне відділення міської лікарні швидкої допомоги з травмою черепа, переломом носа, синяками на обличчі і руках, крововиливом на губі.

"Потерпіла просила матеріальну компенсацію в 6,4 тис. грн., а також моральну - в 100 тис. грн. Суд задовольнив вимоги частково, зобов'язавши молодого чоловіка виплатити 10 тис. грн", - додали в суді.

Як стало відомо, суд не став враховувати, що підліток раніше був судимий, а також те, що мати, з якою він проживає, викликала поліцію через насильство з його боку: його судимість вважається погашеною, а мати забрала заяву і не має претензій до сина.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-