На Херсонщині рятувальники витягли із снігів 52 авто

На Херсонщині рятувальники витягли із снігів 52 авто

Укрінформ
На Херсонщині рятувальники ліквідували затор із 52-х легкових та вантажних автомобілів, що утворився на дорозі неподалік села Іванівка через великі снігові перемети на автомобільній дорозі загального користування Т-04-03 Мар'янське-Берислав-/Р-47/.

Про це у розмові з кореспондентом Укрінформу розповіла у четвер фахівець прес-служби Головного управління ДСНС України у Херсонській області Галина Лисенко.

"На дорозі неподалік села Іванівка Високопільського району 8 лютого близько 16.00 рятувальники ліквідували затор із 52-х легкових та вантажних автомобілів, що утворився тут через проблеми для руху транспорту на автомобільній дорозі загального користування Т-04-03 Мар'янське-Берислав. Через снігові перемети на автодорозі Т-04-03 водії автівок, які мали рухатись по ній, вирішили скористатися об'їзними дорогами, і зокрема тією, що веде з Нововоронцовського району до автодороги Берислав-Велика Олександрівка, щоб по ній виїхати до відкритих для транспорту основних автодоріг області", - розповіла Лисенко.

Проте водії не врахували того, що снігові перемети утворились і на об'їзних дорогах, один із яких і спричинив затор поблизу села Іванівка. Близько половини автівок, які там застрягли, були фури. Силами четвертого Державного пожежно-рятувального поста по охороні Високопільського району всі ці автівки були визволені зі снігового полону і рушили далі.

Загалом же, як зазначила Лисенко, протягом 8 лютого рятувальники Херсонщини 68 разів надавали допомогу водіям, які через ускладнення погодних умов (вітер, сніг та ожеледицю) опинилися у скрутному становищі на дорогах області. До вилучення автомобілів із заметів залучалися також рятувальники Верхньорогачицького, Нововоронцовського, Каховського, Великоолександівського і Нижньосірогозького районів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-