Голова РДА на Тернопільщині підробляв документи, аби отримати вищу освіту

Голова РДА на Тернопільщині підробляв документи, аби отримати вищу освіту

Укрінформ
На Тернопільщині СБУ викрила керівника райдержадміністрації, який підробляв документи.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомив керівник сектору взаємодії зі ЗМІ та громадськістю УСБУ в Тернопільській області Петро Королюк.

«Службою безпеки України викрито очільника однієї з районних державних адміністрацій Тернопільщини, який підробляв документи для здобуття вищої освіти за кошти державного бюджету. У вересні 2011 року, перебуваючи на посаді заступника міського голови райцентру, зловмисник був зарахований слухачем Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України на заочну форму навчання. У червні 2012 року його було звільнено із займаної посади за угодою сторін, що виключало можливість подальшого навчання за держзамовленням, однак посадовець продовжував здобувати освіту за державні кошти», - йдеться у повідомленні.

Перед початком кожного семестру махінатор подавав у навчальний заклад підроблені довідки з місця роботи, які нібито підтверджували його перебування на посаді заступника міського голови, при цьому коштів за навчання не сплачував.

За матеріалами СБУ прокуратурою області відкрито кримінальне провадження, тривають слідчо-оперативні дії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-