Рятувальника кажуть, що вся Авдіївка вже зі світлом

Рятувальника кажуть, що вся Авдіївка вже зі світлом

Укрінформ
До централізованого електропостачання підключені всі жителі міста Авдіївка, залишається відсутнім електропостачання у трьох населених пунктах поблизу Авдіївки.

Про це йдеться у повідомленні ДСНС у Facebook.

"Станом на 08:00 7 лютого в м. Авдіївка відновлено електро- та водопостачання для мешканців міста.

До централізованого електропостачання підключені всі жителі Авдіївки. Залишається відсутнім електропостачання у трьох населених пунктах Ясинуватського району (с. Кам'янка, с. Веселе та с. Петровське), що розташовані поблизу Авдіївки. До відновлювальних робіт залучено бригади енергетиків", - йдеться у повідомленні.

В ДСНС також повідомили, що відновлено роботу загальноосвітніх шкіл та дитячих садків.

Розпочато роботи щодо відновлення пошкоджених будівель. Проведено відновлювальні роботи по 40 адресах м. Авдіївки та забезпечено оббивку вікон приватних житлових будинків у кількості 139 штук загальною площею 208,5 кв.м, а також покриття дахів будинків загальною площею 149 кв.м.

Як повідомляв Укрінформ, 30 січня в результаті бойових дій стався порив повітряної високовольтної лінії 110 кВ поблизу м. Авдіївка, що призвело до припинення електропостачання Авдіївського коксохімічного заводу та Донецької фільтрувальної станції, які централізовано забезпечують водою та теплопостачанням місто.

31 січня пошкоджено залізничну колію сполученням Авдіївка - Очеретино. 5 лютого піротехнічними розрахунками ГУ ДСНС у Донецькій області обстежено прилеглу територію по лінії ЛЕП та аварійними бригадами паливно-енергетичної компанії електропостачання відновлено.

6 лютого теплопостачання, водопостачання та електропостачання м. Авдіївки відновлено та здійснюється у штатному режимі. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-