У Краматорську оперуповноважений кримінальної поліції погорів на хабарі

У Краматорську оперуповноважений кримінальної поліції погорів на хабарі

Укрінформ
У Краматорську Донецької області слідчі прокуратури спільно з СБУ та представниками внутрішньої безпеки Національної поліції викрили оперуповноваженого відділення кримінальної поліції в отриманні хабара.

Про це в понеділок повідомили в прес-службі прокуратури Донецької області.

«Слідчі прокуратури Донецької області за оперативного супроводу представників Управління СБУ в Донецькій області та Управління внутрішньої безпеки в Донецькій області Департаменту внутрішньої безпеки НП України на отриманні неправомірної вигоди у сумі 13 500 грн затримали оперуповноваженого відділення кримінальної поліції Краматорського відділу поліції ГУ НП в Донецькій області», - йдеться в повідомленні.

Встановлено, що поліцейський вимагав та отримав хабар за не притягнення до кримінальної відповідальності особи, яка підозрюється у незаконному зберіганні наркотичних засобів.

Передача неправомірної вигоди відбувалася біля будівлі, де дислокується оперативний штаб СБУ в зоні проведення АТО. Поліцейського затримали «на гарячому» під час його отримання.

За цим фактом слідчі прокуратури Донецької області проводять досудове розслідування за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання неправомірної вигоди). Вирішується питання про оголошення затриманому про підозру та обрання міри запобіжного заходу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-