Поліцейські шукають породіллю, яка залишила немовля у пологовому будинку Маріуполя

Поліцейські шукають породіллю, яка залишила немовля у пологовому будинку Маріуполя

Укрінформ
Поліцейські встановлюють місце знаходження породіллі-переселенки, яка залишила дитину у пологовому будинку Маріуполі через півтори години після пологів.

Про це повідомляє Центральний відділ поліції Донецької області.

"Сьогодні вранці оператори 102 прийняли виклик від співробітників медзакладу про те, що у приміщенні установи громадянин веде себе агресивно та відмовляється його залишати. За деякий час поліцейські зареєстрували ще одне повідомлення – він пішов разом з породіллею, яка лише 1,5 години тому народила", - йдеться у повідомленні.

Встановлено, що жінку до перинатального центру привів чоловік 1983 року народження. Через півтори години після пологів він забрав новоспечену маму, залишивши дитину у закладі.

Медики розповіли, що при надходженні жінка жодних документів при собі не мала, з її слів, вона є мешканкою тимчасово окупованої Макіївки 1990 року народження.

Зазначається, що наразі існує загроза для її життя, адже будь-якої миті може відкритися кровотеча, що може призвести до летальних наслідків. Перші три доби після пологів жінка повинна знаходитися під контролем спеціалістів. Крім того, жодних документів щодо бажання залишити дитину нею не написано.

Поліцейські розгорнули комплекс першочергових слідчих та оперативних дій, направлених на пошуки матері.

За результатами проведених заходів буде вирішуватися питання про подальшу долю немовляти та надана правова оцінка діям породіллі.

Поліцейські звертаються до всіх, хто володіє будь-якою інформацією про особу матері або її місцезнаходження, звертатися до поліції за номером 102.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-