Голову РДА на Миколаївщині звільнять через підозру у корупції

Голову РДА на Миколаївщині звільнять через підозру у корупції

Укрінформ
Голову Новоодеської райдержадміністрації Миколаївської області буде звільнено у зв'язку з підозрами у корупції.

Про це заявив голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко під час робочої наради з питань створення центру реабілітації для учасників АТО, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Усі знали інформацію по голові Новоодеської РДА Євгену Вербіну. Тому я дав доручення і сьогодні ми маємо певний результат. Факт має місце, тому він звільнений з займаної посади. З інших питань відповідь дасть прокуратура і суд», - сказав Савченко.

Він зазначив, що так буде з кожним хабарником.

З неофіційних джерел стало відомо, що дана реакція керівника області викликана тим, що днями правоохоронці затримали мешканця Нової Одеси з хабарем у 500 доларів. Ці гроші той начебто віз голові РДА. Хоча правоохоронці поки що не дають жодних коментарів з приводу цього затримання, посилаючись на таємницю розслідування.

У прес-службі ОДА також зазначили, що наразі ще немає офіційного розпорядження про звільнення голови РДА.

У червні 2016 року прокуратурою області було розпочато кримінальне провадження за фактом зловживання головою та іншими посадовими особами Новоодеської райдержадміністрації службовим становищем. Чиновників звинувачували у незаконному використанні коштів та майна благодійного фонду, незаконному наданні у користування водних об’єктів, пасовищ району, що спричинило тяжкі наслідки інтересам держави.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-