У Харкові розслідують ДТП за участю військової вантажівки і двох іномарок

У Харкові розслідують ДТП за участю військової вантажівки і двох іномарок

Укрінформ
Розслідування ДТП за участю вантажівки МАЗ і двох іномарок, внаслідок чого є потерпілі, здійснюється за статтею, пов'язаною з порушенням правил дорожнього руху.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний фахівець відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексеєва.

"Напередодні до Ізюмського відділу поліції надійшла інформація про ДТП на 633-му км траси Київ-Харків-Довжанський. На місці події встановлено, що 23-річний водій автомобіля МАЗ - військовослужбовець, житель Черкаської області  - не обрав режим безпечної швидкості руху і припустився зіткнення з автомобілем Mercedes Benz - 315, який їхав попереду нього під керуванням 39-річного жителя Луганської області. Після цього МАЗ виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з автомобілем Volkswagen Caddy під керуванням 45-річного жителя Харкова", - зазначила Алексеєва.

За її словами, в результаті ДТП постраждали водій автомобіля Volkswagen і два його пасажири віком 53 і 70 років.

"Водій Volkswagen та один із пасажирів з переломами гомілок госпіталізовані до Ізюмської лікарні. Старшого за віком постраждалого із забиттям голови після надання меддопомоги відпустили на амбулаторне лікування", - додала Алексеєва.

Як стало відомо, в розслідуванні ДТП беруть участь представники військового відомства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-