Бойовиків

Бойовиків "ДНР" заманюють на передову чутками про допомогу авіації РФ

Укрінформ
Підрозділами радіоелектронної боротьби ЗС РФ здійснюється розсилка провокаційних антиукраїнських SMS-повідомлень у зоні проведення АТО.

Про це повідомляється у зведенні групи "Інформаційний спротив" (ІС), опублікованому на сторінці координатора, нардепа Дмитра Тимчука у Facebook.

"Для зниження рівня морально-психологічного стану особового складу Збройних сил України, в зоні проведення антитерористичної операції підрозділами радіоелектронної боротьби (РЕБ) ЗС РФ (комплекс "Леєр-3") здійснюється розсилка провокаційних антиукраїнських SMS-повідомлень", - йдеться в повідомленні.

За даними ІО, з активізацією бойових дій у "ДНР" почалося поширення інформації про організацію "засідок" для ЗСУ - "зокрема, бойовики перед загрозою дій у відповідь сил АТО поширюють чутки про "тактичний задум" із заманюванню підрозділів ЗСУ в "котли" (очевидно, заздалегідь виправдовуючи свій можливий відступ)".

“Одночасно для "підтримання бойового духу" серед бойовиків поширюються чутки про те, що у разі істотного просування ЗСУ, збройні сили Росії нададуть пряму військову допомогу "ДНР", включаючи застосування бойової авіації й оперативно-тактичних ракетних комплексів", - повідомили експерти ІС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-