Поліція шукає причетних до розстрілу миколаївського бізнесмена

Поліція шукає причетних до розстрілу миколаївського бізнесмена

Фото, відео
Укрінформ
Поліція кваліфікувала напад на приватного підприємця в Миколаєві як «закінчений замах на скоєння умисного вбивства» і просить очевидців допомогти розкрити злочин.

Про це повідомили у прес-службі ГУ Національної поліції України в Миколаївській області.

«Близько 9:00 1 лютого до Центрального відділу поліції ГУНП в Миколаївській області надійшло повідомлення про те, що біля буд. № 138 по вул. Потьомкінській відбувається стрілянина. Невідомий декілька разів вистрілив у 44-річного приватного підприємця зі зброї, попередньо, травматичної дії», - йдеться у повідомленні.

Слідчим відділенням розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.15 ч.1 ст.115 КК України «Закінчений замах на скоєння умисного вбивства», санкція якої передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

З тілесними ушкодженнями у вигляді вогнепальних поранень голови потерпілого було доправлено в лікарню. На місці події поліцейські знайшли гільзи, їх направлено на експертизу.

Встановлюються особи, причетні до вчинення замаху на життя громадянина, та свідки злочину.

Поліція звертається до громадян з проханням допомогти у розкритті злочину.

Як уже повідомляв Укрінформ, жертвою злочину став власник ритуального бюро. Це вже другий замах на його життя. Перший стався у серпні 2016 року. Тоді чоловік отримав поранення ніг та нижньої частини тулуба.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-