В Одесі затримали банду розбійників

В Одесі затримали банду розбійників

Фото
Укрінформ
Співробітники Приморського відділу поліції Одеси викрили й затримали групу осіб, що скоїли ряд розбійних нападів на території міста Одеси. Причому очолював банду 20-річний одесит, який мав форму правоохоронця.

Про це повідомляє відділ комунікацій Одеського главку поліції. 

"Співробітники Приморського відділу поліції, Управління карного розшуку та "КОРД" затримали в ході оперативно-розшукових заходів групу осіб за вчинення розбійних нападів. Розбійниками виявилися мешканці міста, а організатором злочинної групи - 20-річний одесит, який у своїй злочинній діяльності використовував ще трьох осіб", - зазначили в поліції.

Встановлено, що "два розбійні напади на одеситів організатор групи вчинив  самостійно. Застосовуючи газовий балончик, він заволодів майном та коштами потерпілих громадян. При обшуку в його помешканні знайдено й вилучено не лише газовий балончик, а й пістолет, патрони до нього, службову форму співробтника МВС, мобільні телефони, сім-карти, наручні годинники та інші речі, що стали речовими доказами".

 Організатору злочинної групи повідомлено про підозру у скоєнні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1, ч. 2 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України, а суд обрав стосовно зловмисника запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Іншим затриманим обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Досудове розслідування триває. Працівники поліції проводять перевірку причетності затриманих до скоєння інших правопорушень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-