Жебрівський розповів про температуру в домівках у мешканців Авдіївки

Жебрівський розповів про температуру в домівках у мешканців Авдіївки

Укрінформ
Наразі в Авдіївці забезпечено температуру батарей у житлових будинках в районі 30-40 градусів, а в самих домівках – 16 градусів тепла.

Про це по телефону в ефірі програми "Свобода слова" на ICTV повідомив голова Донецької ОДА, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Жебрівський, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"На сьогоднішній день в домівках температура в районі 16 градусів. У батареях підтримується температура від 30 до 40 градусів. Зараз забезпечили циркуляцію води і Авдіївський коксохім розігріває одну батарею для того, щоб продовжувати забезпечувати температуру батарей до 30-35 градусів", - сказав він.

Жебрівський зазначив, що у разі надзвичайної ситуації із теплом у резерві є школа і дитсадок на вугільній котельні, а також ще одна школа на газу, де люди при необхідності зможуть зігрітися. Він додав, що вранці людей забезпечать солдатськими кухнями із продуктами харчування та гарячим чаєм.

"Ми сподіваємося, що хоча б газ буде, і тоді такої катастрофи не буде, і нам не доведеться евакуйовувати людей. На всяк випадок ми розробляємо план заходів", - підкреслив він.

Як раніше повідомляло агентство, Президент доручив терміново скликати Тристоронню контактну групу через ситуацію в Авдіївці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-