У Харківській ОДА вибухівки не знайшли

У Харківській ОДА вибухівки не знайшли

Укрінформ
У нібито замінованій будівлі Харківської ОДА перевірено 500 кв. м площі: вибухівку не знайшли.

Про це кореспондентові Укрінформу розповіла головний спеціаліст відділу комунікацій поліцейського главку в Харківській області Олександра Алексєєва.

"Інформація про вибухівку, нібито закладену в Будинку рад по вулиці Сумська, 64, де розташована Харківська облдержадміністрація, надійшла в поліцію близько 10-30. За вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група, експерти-вибухотехніки", - зазначила Алексєєва.

За її словами, протягом кількох годин було оглянуто 500 кв. м будівлі: "Жодних вибухових пристроїв чи речовин правоохоронці не виявили".

"Масова евакуація не знадобилася: з другого поверху (ред. - де розміщено кабінет глави області) виведені 6 осіб", - додала Алексєєва.

За її словами, проводяться необхідні розшукові заходи з метою встановлення особи, яка зробила неправдиве повідомлення про мінування: "Їй загрожує до 6 років ізоляції, а якщо є тяжкі наслідки або це вчинено повторно - до 8 років".

Як повідомляв раніше Укрінформ, торік приміщення ХОДА "мінували" до десяти разів: жодного разу вибухівку виявлено не було, "мінерів" не знайдено.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-