Доба в АТО: п'ятеро бійців загинули, 14 поранені

Доба в АТО: п'ятеро бійців загинули, 14 поранені

Укрінформ
Протягом минулої доби внаслідок бойових дій у районі проведення антитерористичної операції п'ятеро військовослужбовців ЗСУ загинули, чотирнадцятеро дістали поранення. 

Про це речник Міністерства оборони з питань АТО полковник Олександр Мотузяник сказав на брифінгу у понеділок, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"За минулу добу внаслідок бойових дій, на превеликий жаль, п'ятеро українських військових загинули, ще 14 наших бійців зазнали поранень і бойових травмувань", - сказав Мотузяник.

Він уточнив, що найбільше санітарних втрат Збройні сили України зазнали у промзоні під Авдіївкою.

"Майже всі ці санітарні і незворотні втрати сталися вчора у боях за Авдіївську промзону. Ми висловлюємо співчуття рідним і близьким загиблих воїнів", - сказав Мотузяник.

Він також наголосив, що станом на цей час ситуація у цьому районі залишається складною.

"Ситуація в Адіївській промзоні складна. Ворог продовжує обстрілювати наші позиції з використанням важкої артилерії і мінометів, однак наші військовослужбовці перебувають на своїх позиціях і готові дати ворогу відсіч", - заявив Мотузяник. 

Як повідомляв Укрінформ, за інформацією Головного управління розвідки Міністерства оборони України, минулої доби внаслідок загострення бойових дій у районі промислової зони Авдіївки 15 військовослужбовців окупаційних військ було ліквідовано, 24 поранено.  

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-